Bu yazı Nebahat Çehre'yi kızdıracak!

Bu yazı Nebahat Çehre'yi üzecek!

resim yok
06 Kasım 2014 - 17:10
Magazin

Bu yazı Nebahat Çehre'yi üzecek!

Nebahat Çehre ile Canan Karatay arasında yapılan gençlik kıyaslamasında topa Bugün yazarı Bilal Özcan da girdi.

 

Özcan, Nebahat Çehre hakkında öyle şok iddialar ortaya attı ki, Nebahat Çehre'nin bunlara ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre ile Prof. Dr. Canan Karatay arasında yapılan karşılaştırma sosyal medyada çok konuşuldu. Prof. Dr. Canan Karatay ile Nebahat Çehre'nin karşılaştırıldığı caps sosyal medyada çok ses getirdi. Çehre, ''Benim genç görünmem genetik faktör'' diyerek Karatay'a saygı duyulması gerektiğini belirtti.
 
Sosyal medyanın son gözdesi Prof. Dr. Canan Karatay oldu. sağlıklı beslenme kurallarında ezberleri bozan Karatay ile ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin caps'i en çok konuşulanlar arasına girdi. Durmadan sağlıklı ve genç kalmanın kurallarından bahseden Karatay ile Nebahat Çehre'nin fiziki görüntüsü karşılaştırılarak, ''Nebahat Çehre'yle Canan Karatay arasında 1 yaş fark var. Ne bileyim kızlar, ben olsam Nebahat'in dediğini yaparım'' şeklindeki paylaşım geçen haftanın fenomeniydi.

 

'GÖRÜNCE UTANDIM'

Bu konu hakkında Bugün'e konuşan Çehre, ''Caps'i gördüğümde çok utandım. Kadın profesör saygı duymak lazım. Benim genç görünmem tamamen genetik. Hiç dolgu falan yaptırmadım. Yaşıma yakışan bir şekilde yaşıyorum'' dedi.

 

ÇEHRE'Yİ ÜZECEK YAZI

Ancak Bugün Gazetesi yazarı Bilal Özcan, Nebahat Çehre'yi üzecek şok bir yazı kaleme aldı.

 

Yazısında Çehre ile ilgili bildiği bütün sırları anlatan Özcan, ''..Nebahat Çehre, ''Genç görünmem tamamen genetik'' demiş. Bence genetik değil estetik!'' ifadelerini kullandı.[reklam]

Özcan yazısında Nebahat Çehre'nin estetik yaptırdığını ve sürekli makyajla gezdiğini ifade etti. Ayrıca Özcan, Nebahat Çehre'nin ilginç takıntılarına da yazısında yer verdi.
 
Özcan, ''Nebahat Çehre'nin evde yalnızken bile makyajla oturduğunu biliyor musunuz? Makyajsız görünmekten hoşlanmadığını… Peki, kimseye güvenmediği için makyajını kendisinin yaptığını duydunuz mu hiç? Hem, Nebahat Çehre hiç estetik operasyon yaptırmamış bir kadın değil ki… Seneler önce yüzünü gerdirdiğini ben biliyorum. Bunu bugüne kadar gizlemiş, söylememiş olabilir. Ancak ben bildiğimi okurumla paylaşırım. Ayrıca, oyuncunun geçen yıl, yüzüne yine estetik müdahale yaptırdığını kuşlarım bana söylemişti.'' dedi.

 

''GENETİK DEĞİL ESTETİK!''

Özcan şöyle devam etti:

 

''Nebahat Çehre, Bugün'den Okan Işık'a, ''Genç görünmem tamamen genetik'' demiş. Bence genetik değil estetik! Ve tabii ki makyaj etkisi! Canan Hoca'yı yabana atmayın. Gözlüğünü takmasın ve yüzüne, renkli gözlerini öne çıkaran bir makyaj yapılsın, peruk giyip, takıp takıştırsın o zaman görün. Eminim, Nebahat Çehre'den daha güzel bir kadın olacaktır.''

 

CEVAP VERECEK Mİ?

Şimdi Nebahat Çehre'nin bu sözlere nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor...

 

 

NEBAHAT ÇEHRE'DEN ŞAŞIRTAN İSTEK!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin