Buket Dereoğlu İncir Ağacı dizisine dahil oldu!

TRT1'in sevilen dizisine Buket Dereoğlu da katıldı.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 15:42
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Arif Nazım, Özlem Güveli, Burakhan Yılmaz, Sidal Damar, Faruk Pakiş, Ece Baliç, Aylin Kılınçarslan, Murat Demirkıranlardan, Enzel Damla Tombak, Buket Cingöz ve Fatih Hürkan gibi başarılı ve tiyatro kökenli isimlerin yer aldığı günlük dizi İncir Ağacı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-02/25/incir-aaa.png

Nuh Şen yönetmenliğinde hazırlanan ve  70'li yıllarda geçen dizi, Ocak ailesinin intikam ve aşk dolu hikayesini anlatacak ve Şefik ile Jale'nin aşkını gözler önüne serecek. 14 Ekim'de başlayan dizi, hafta içi her gün saat 15.00'da izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Buket Dereoğlu İncir Ağacı dizisine dahil oldu!

20-02/25/buket.jpg

Bizimkiler dizisinde Demet karakteri ile oyunculuk hayatına başlayan ve kariyeri boyunca Yaseminname, Oğlum Adam Olacak, Tatlı Kaçıklar, Yarı Şaka Yarı Ciddi, Tuzu Kurular, Dayı, Cennet Mahallesi, Pulsar, Görgüsüzler, Müziklerin Efendisi, İkizler Memo - Can gibi daha birçok projede yer alan Buket Dereoğlu, İncir Ağacı dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin