Bülent Şakrak'tan yeni imaj!

Yeni projesi için imaj değişikliği yapan Bülent Şakrak'ın son hali objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Şakrak, basın mensuplarının sorularını da samimiyetle yanıtladı. Bülent Şakrak kimdir? Bülent Şakrak nerede oynuyor? Bülent Şakrak'ın son projesi ne? Bülent Şakrak nereli? Bülent Şakrak kaç yaşında?

ozan
01 Kasım 2023 - 09:51
Magazin

Oyuncu Bülent Şakrak, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Son olarak bir yaz dizisi olarak ekranlara gelen "Maviye Sürgün"de seyirci karşısına çıkan Şakrak'ın sakalsız ve bıyıksız imajı dikkat çekti. Şakrak, "Yeni projeden dolayı kesmem gerekiyordu, bende kestim arkadaşlar." diye konuştu.

23-11/01/alper-baytekin-bulent-sakrak-2.png

Askeri kamuflaj pantolonu ve botlarıyla da dikkat çeken Bülent Şakrak, mağazaları gezerek yeni sezon ürünlerine göz atmayı da ihmal etmedi. Oyuncu, daha sonra arkadaşı Alper Baytekin ile birlikte DasDas Sahne'de toplantı gerçekleştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin