resim yok
26 Haziran 2014 - 11:27
Magazin

''Bu saatten sonra...''

Burak Özçivit'ten çarpıcı 'Ceylan Çapa' açıklaması!

Ceylan Çapa ile ilişkisini noktalayan Burak Özçivit, önceki sabah Levent'teki ofisine giderken görüntülendi.

 

REKLAM ÇEKİMİNDEN DÖNÜYORMUŞ

Yorgun görünen oyuncu, sabah erken saatlerde reklam çekimi yaptıklarını söyledi.

Özçivit, Ceylan Çapa'nın;

'Ben Burak'tan 2,5 ay önce ayrıldım. Ama sürekli kıskançlık krizlerine girdiğim şeklinde haberler yaptırıyor. Üzerimden bu şekilde reklam yapılmasını istemiyorum' sözleri hatırlatıldığında da şöyle dedi:

 

''BİTTİ HER ŞEY...''

''Bundan sonra herkes kendi yoluna.

Bu saatten sonra yeniden birlikte olmamızın imkanı yok. Bitti her şey.''

Kendini işlerine adayan Burak Özçivit, gelen teklifleri değerlendirdiğini, güzel bir aşk filmi projesi olursa seve seve kabul edeceğini söyledi.[reklam]

ÇAPA'NIN İSMİ ARDA İLE ANILIYOR

Türkiye'ye geldiği günden beri gündemden düşmeyen Arda Turan; yine bir düğünde ortaya çıktı. Buse Terim'in 06 Haziran'daki düğününde giydiği smokinle espri konusu olan yıldız futbolcu, önceki akşam da Pelin Karahan ile Bedri Güntay'ın Adile Sultan Sarayı'ndaki nikah törenindeydi. Çeşme tatilini yarıda kesip İstanbul'a gelen Arda Turan; düğünün yine en çok konuşulan ismiydi.

Alay konusu olan tarzından yine vazgeçmeyen ünlü futbolcu; tıpkı Terim'in düğününde olduğu gibi kısa paça pantalon tercih etti. Arda Turan; kıyafetiyle olduğu kadar özel hayatıyla da düğün törenine damgasını vurdu.

Turan, törende hem son günlerde adının birlikte anıldığı Ceylan Çapa hem de geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı iddia edilen İdil Fırat'la karşılaştı.

Arda Turan, nikah çıkışında gazetecilerin "İdil ve Ceylan Hanım ile aşk üçgeni yaşadınız" yorumu karşısında espriyi patlattı: "Ben geometriden anlamam."

 

 

VE BURAK ÖZÇİVİT'İN ESKİ AŞKI KONUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin