Burak Sergen'e eski eşinden cevap! Manipüle...

Ünlü aktör Burak Sergen, nafakayı ödeyemezse hapse gireceğini itiraf etmişti. Eski eşi cevap verdi! Burak Sergen kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Nafaka ücreti ne kadar?

Pınar Alçiçek
21 Temmuz 2023 - 17:55
Magazin

2018 yılında 19 yıllık eşi Işıl Sergen'e boşanma davası açan 62 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, eşiyle anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştı.

Bu evlilikten meydana gelen oğulları Cansın için nafaka ödeyen Sergen, gelen zam karşısında zor dönemler geçirdiğini itiraf etmişti. Eski eşinden cevap gecikmedi! İşte detaylar...

23-07/20/sd.jpg

Önceki gün yine nafaka davası için mahkemeye giden Burak Sergen, olaylı nafaka süreci için basın açıklaması yapmıştı. İşte o açıklama:

"Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim 5 kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının hacizi çocuğuma ve Işıl'a verildi. Eğitim, spor giderleri, tatil gideleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. Ben 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve hep yaptım. Protokol'e göre nafaka bir sene sonra artıyor.

Eğitim konusunda anlaşamadık. 1 sene içerisinde 3 okul değiştirtip sınıfta bıraktırdı. Çocuk kaldı. Bu eğitimde anlaşmazlık. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum. Nafaka yükseleceği zaman da anlaşamadık. 18 binden 25'e çıkarıp anlaşmak istedik. 70 bin TL talepte bulundu. Biz bu parayı ödeyemiyoruz. Ben bu yüzden 3 ay hapis cezasına çarptırıldım. Ceza'nın itiraz süresini bekliyoruz şu an"

23-07/20/3456.jpg

"Londra'ya tatile gidiyorlar, faturası bana geliyor. Bodrum'a gitmiş faturası bana geliyor. Hani ortak karar verilecekti, protokolde bu böyle yazıyor. İtiraz kabul edilmez ise cezamı çekeceğim mecburen. Çocuğum için ben girer 3 ay yatarım ama bu çocuğa bunu nasıl açıklayacaksınız? Babanı hapise mi gönderdim diyeceksin? Ben bütün çalıştığımı ve büyün mal varlığımı bu nafakayı ödemek için kullandım. Hapise gireceğim için korkuyorum.

Meslek hayatımı da tehlikeye atıyorum aslında. Tüm bunları oğlum için göze alıyorum. Üstüne bunu da söylemeyecektim ama nafaka ödemek için kredi çektim yine ödedim. Bodrum'da bir evimi sattım ve yüklü bir ödeme yaptım. Covid döneminde ben hastalandım ve ağır bir hastalık geçirdim buna rağmen yine setlere gittim, çalıştım sırf nafaka ödeyebilmek için. Bu nafaka 70 bin Türk Lira'sı olduğu için de ödeyemedim. Çünkü ödeyecek durumum yok. 20 bin TL çekilirse mahkeme kararı ile ben ödeyeceğim, kaçmıyorum ki" 

Işık Sergen'in karşı açıklaması:

“Müvekkil Işıl Sergen ve Burak Sergen arasında yaşanan anlaşmalı protokol mahkeme kararıyla onaylanıp protokolün infazına karar verilmiş, karar kesinleşmiştir. Protokol uyarınca müvekilim Işıl Sergen sadece mal rejiminden kaynaklanan yasal haklarını almış ve Burak Sergen’in talebi ve müşterek çocuğun ihtiyaçları için kariyerini bırakmak zorunda kalmasına rağmen yoksulluk nafakası talep etmemiştir. Burak Sergen müşterek çocuğuna nafaka vermeyi, eğitim, spor ve seyahat ve benzeri tüm giderlerini karşılamayı ve Ankara’daki taşınmazın müşterek çocuğuna devretmeyi kabul beyan ve taahhüt etmiştir…”

“Avukatım Burçe Giritligil Gökçen‘in açıklamalarını kamuoyunun bilgisine sunarım. Ayrıca eklemek isterim ki, kamuoyunu manipüle etmek amacıyla açıklanan beyanlar gerçeğe aykırı olup tekrar tekrar bunlar için da hak aramaya devam edeceğiz. Lütfen sizlerden önemli bir konuda sağ duyu rica ediyorum; mahkemeler her kaybedildiğinde yaptıkları gibi bunu yapmaya devam edecekler. Lütfen hiç bir söylenene itibar etmeyiniz. Sevgiler…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin