Burcu Biricik'ten komedi dizisi mi geliyor?

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, eşiyle beraber muhabir sorularını yanıtladı! Burcu Biricik komedi dizisinde mi yer alacak? Burcu Biricik kimdir? Camdaki Kız Nalan kimdir? Burcu Biricik'in eşi kimdir? Mesleği ne?

Pınar Alçiçek
31 Mart 2023 - 12:55
Magazin

Kanal D'nin Perşembe fenomeni Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, geçtiğimiz gün eşi Emre Yetkin ile mekan çıkışı görüntülendi. Eşiyle beraber samimi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamaların detayları... 

23-03/31/burcu-biricik-1_1-1680257330.jpg

Burcu Biricik kendisine yöneltin Fatma dizisiyle alakalı sorulara "Fatma işinin başka ülkeler tarafından yapılması müthiş bir heyecan. Bu gün girdi galiba. Oturup hemen izleyeceğim. Nasıl yapmışlar, nasıl çekmişler, nasıl ele almışlar çok merak ediyorum. Fragmanı izledim çok iyi görünüyor. O yüzden çok heyecanlandım. Umarım orjinal işlerimiz hep böyle değerlendirilir" cevabını verdi.

23-03/31/csfntsnak0wjiralt0oddw.jpg

Reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi hakkında ise "Üç yıla geldik. İki yıldır çalışıyoruz. Tatlı ve sevdiğimiz bir ekipleyiz. Yavaş yavaş sonuna geldik. Seyircimiz de sağ olsun bizi hiç yalnız bırakmadı, mutluyum. Yorulduk ama" diye konuştu.

23-03/31/16672422-728xauto.jpg

Eşi Emre Yetkin ise Biricik'in açıklamasının ardından: "Ben bile yoruldum. Benim için de zor oluyor. Eskiden komedi işleri çok yoğundu, işin psikolojisi senin özel hayatına da sirayet ediyor. İnşallah hayatımıza yeniden şöyle komedi işleri gelirse hepimiz daha da mutlu olacağız. En azından yüzümüz güler" diyerek esprili bir dille sohbete katıldı.

23-03/31/jyh5blt1peiu25p-dpbpha.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin