Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'lı "Ruhun Duymaz"ın setinden ilk kareler geldi!

FOX'un başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk'i buluşturan yeni dizisi "Ruhun Duymaz"ın çekimleri devam ederken setten ilk kareler meraklıları ile paylaşıldı. Peki Ruhun Duymaz dizisinin ne zaman başlıyor? Ruhun Duymaz dizisinin konusu ne? Ruhun Duymaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı? Ruhun Duymaz çekimleri ne zaman başlıyor? Ruhun Duymaz 1. bölümü ne zaman yayınlanacak? Burcu Özberk kimdir? Şükrü Özyıldız kimdir?

Volkan Usta
05 Temmuz 2023 - 18:31
Kültür Sanat

Yeni sezonda Fox ekranlarında yayına girmeye hazırlanan Ruhun Duymaz dizisinin setinden Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'li ilk fotoğraflar paylaşıldı. İşte detaylar!

23-07/05/f0rvinpxwaeeyq1.jpg

O3 Medya'nın yapımcılığını yaptığı başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı "Ruhun Duymaz" dizisi kısa süre önce sete çıkmıştı. Setten paylaşılan fotoğraflarda ise Özyıldız ve Özberk'in neşeli ve uyumlu halleri çok beğenildi.

Oyuncu kadrosunda Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ülkü Duru, Şehsuvar Aktaş, Mert Önel, Gamze Doğanoğlu gibi oyuncuların da yer aldığı, Aytaç Çiçek‘in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu yazdığı “Ruhun Duymaz” dizisinde uluslararası bir suç örgütünün peşinde olan ajan Onur’un hikâyesi ekrana aktarılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin