Çağatay Ulusoy sorusu havada kaldı!

Ekrana Kızıl Goncalar dizisiyle dönmeye hazırlanan Duygu Sarışın'a, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili soru soruldu. Sarışın bakın o soru karşısında ne yaptı?

Berfin Sengil
27 Kasım 2023 - 10:55
Magazin

FOX'un iddialı yapımlarından biri olması beklenen, Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı 'Kızıl Goncalar' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Duygu Sarışın yeni dizisiyle ilgili samimi açıklamalar yaparak, "Keyifli bir ekibiz. Güzel gidiyor. Ekip olarak heyecanlyız" ifadelerini kullandı.

Yılbaşının yaklaşması nedeniyle yeni yıl ile ilgili duyguları sorulan Sarışın, "Herkese güzellikler diliyorum. Şahane bir yıl olsun. Milletçe ekonomimiz rahatlasın. Yeni yılda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

23-11/27/1.png

Daha sonra Duygu Sarışın'a eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ilgili bir soru yöneltildi. Konu hakkında konuşmak istemediği belli olan güzel oyuncu, "Görüşürüz" derken koşarak uzaklaştı.

'İçerde' adlı dizinin setinde başlayan arkadaşlıklarını sevgili olarak sürdüren Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın ilişkisi 5 yıl boyunca dalgalı şekilde devam etmiş ve çift geçtiğimiz Ocak ayında ayrıldıklarını duyurmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin