Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'dan şok ayrılık kararı!

Yakın zamanda evlilik kararı alacakları ön görülen ve 5 yıldır birlikte olan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın çiftinden şok haber geldi. Peki Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ayrıldı mı? Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın neden ayrıldı? Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın çiftinin ayrılık sebebi ne? Çağatay Ulusoy kimdir? Duygu Sarışın kimdir?

Volkan Usta
11 Ocak 2023 - 20:41
Magazin

İçerde dizisiyle tanışan ve daha sonrasında arkadaşlıkları aşka dönüşen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın çiftinden üzücü haber geldi. İşte detaylar!

Yaklaşık 5 yıldır beraberlikleri devam eden Ulusoy ve Sarışın çiftine nazar değdi. Şu sıralarda ayrılık kararlarının peşi sıra alındığı dönemde bu furyadan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın da nasibini aldı.

Son olarak Ebru Şahin’le Jigolo adlı filmde başrol oynayan Ulusoy ile Sarışın ayrıldı. Herkesin evlilik kararı beklediği çiftten Ulusoy'un zaman içinde yıprandığı ve artık arkadaş ortamlarına Sarışın olmadan geldiği öğrenildi.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin