Çağatay Ulusoy'a dudak uçuklatan teklif!

Hem oyunculuk eğitimi almak hem de yabancı dilini geliştirmek için ABD'ye gitmeye karar veren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'a yapılan astronomik teklif dudak uçuklattı.

Berfu Özlen
08 Mayıs 2017 - 10:56
Gündem

ABD'ye gitmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'a reddedemeyeceği bir teklif geldi!

İçerde dizisinin ardından bir yıllığına Los Angeles ve New York'ta yaşamak için planlar yapan Ulusoy'a bir televizyon kanalından yüklü bir teklif geldi.

Kanallar yarış halinde!

Televizyon kanalları, geniş hayran kitlesine sahip oyuncuyu uzun zamandır kendi projelerine katmak için büyük çaba sarf ediyordu. Alınan duyumlara göre bu çabaların belki de en dudak uçuklatanı, ismi verilmeyen bir televizyon kanalından geldi.

Kiminle çalışacağı bile ona kalmış!

Kanal, Çağatay Ulusoy'a bir senelik tam tamına 2 milyon 500 bin TL teklif etti. Teklif bununla da sınırlı değil. Ulusoy bunun yanında, projede istediği senarist, yönetmen ve oyuncu kadrosu ile çalışabilecek.

Ünlü oyuncunun ABD planları ve bu teklif arasında ne karar vereceği merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin