Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı!

Sunucu ve manken Çağla Şıkel'in apar topar hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Şıkel'in hastaneye kaldırılmasının nedeni herkesi şok etti. Çağla ile Yeni Bir Gün neden yok? Çağla ile Yeni Bir Gün kaldırıldı mı? Çağla ile Yeni Bir Gün ne zaman yayınlanacak? İşte Çağla Şıkel'in sağlık durumu...

ozan
25 Ekim 2023 - 15:44
Magazin

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı "Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün" programının birkaç gündür yayınlanmamasının nedeni merak ediliyordu. Çağla Şıkel'in hastaneye kaldırıldığı için programın olmadığı ortaya çıktı.

'TEDAVİ ALTINDAYIM'

Şıkel sosyal medyadan hastane odasında çektiği bir fotoğrafı yayınlayarak, “Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum” dedi.

'İYİ BESLENEMEDİĞİM İÇİN...'

Sunucu Şıkel, daha sonra “Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP’yi düşürmek için 2’li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz” ifadelerine yer verdi.

23-10/25/agla-sikel.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin