Çağla Şıkel 'karanlık inziva'ya çekildi

Buz dolu fıçıya girerek yaz aylarında gündem olan sunucu Çağla Şıkel, bu kez 3 gün boyunca gözlerini bantla kapalı tuttuğu 'karanlık inziva'ya çekildi. Şıkel bu deneyimini sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Berfin Sengil
19 Aralık 2023 - 14:58
Magazin

Buz dolu fıçıya girerek gündem olan ve kendisinden sonra bir akım da yaratan sunucu Çağla Şıkel bu kez 'karanlık inziva' denilen bir deneyime imza atarken, yaşadıklarını sosyal medyadan yayınlamayı da ihmal etmedi.

Konuşmadan Geçen 3 Gün

Çağla Şıkel katıldığı etkinlikte bir grup insanla birlikte 3 gün boyunca gözlerine siyah bir bant takarak hayatını sürdürdü. Şıkel bu süre zarfında konuşmazken aynı zamanda telefondan da uzak durdu. Yemeğini asistanlar aracılığıyla yiyen Şıkel, tek kişilik özel bir odada günlerini geçirdi.

Ünlü yoga eğitmeni Çetin Çetintaş tarafından düzenlenen etkinlik, Kırklareli'nde bir merkezde yapılırken organizasyon boyunca çeşitli meditasyonlara da yer verildi.

Çocuksu Bir Heyecan

Meditasyonun yapılacağı odaya girerken çekilen videoyu sosyal medyadan yayınlayan Çağla Şıkel altına şunları yazdı: "Bilinmezliğe atılan ilk adımlar, çocuksu bir heyecan. Anlatılmaz bir deneyim. Bunun bir oyun olmadığını anladığım anları paylaşacağım."

Buz Dolu Fıçıya Girmişlerdi

Farklı deneyimler yaşamayı seven Çağla Şıkel, oğlu Kuzey ile yaz aylarında buz dolu bir fıçıya girmiş ve bu anları şu sözlerle aktarmıştı:

 "O benden cesaret aldı, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim. İkimiz de soğuktan nefret ediyoruz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin