resim yok
28 Şubat 2014 - 10:00
Magazin

'Benim için doğru insan Emre'

Çağla Şikel; geçtiğimiz günlerde Cengiz Abazoğlu'nun, adL için hazırladığı yeni koleksiyonun tanıtımı için podyuma çıktı.

adL'nin dergisine konuşan Şıkel, "Cengiz'in defilesinde olmak ve onunla aynı heyecanı paylaşmak benim açımdan gurur verici" dedi.

 

'ÇALIŞMAK ENERJİ VERİYOR'

İş ve anneliği bir arada yürütmenin zorluklarına da değinen Çağla Şikel, özel hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Ben çalışmanın kişiye enerji verdiğine inanıyorum. Bu enerji çocuklarımla olan iletişimime de yansıyor.

 

''MUTLU EVLİLİĞİN EN ÖNEMLİ SIRRI...''

Mutlu evliliğin en önemli sırrı; doğru kişiyle birlikte olmak. Gerisi kendiliğinden geliyor...

Doğru insanı bulmak büyük bir şans. Emre, benim için doğru insan; dolayısıyla ben o şanslı gruba giriyorum.

 

''ŞANSLIYIM''

Bu şansı güzel koruduğumuzu düşünüyorum."

 

YALANLADI

Bu arada  kısa bir süre önce hakkında zayıflığı nedeniyle tedavi gördüğü haberleri çıkan Şikel'den iddialara yanıt geldi.[reklam]

Modellik yıllarını geride bıraksa da hala bir manken kadar formda olan Çağla Şikel, hakkında çıkan 'kilo alabilmek için tedavi görüyor' haberlerini yalanladı.

 

Önceki gün Nişantaşı Citys'de alışveriş yaparken görüntülenen Şikel, sıfır bedene düştüğünün de uzmanlar denetiminde kilo alacağı bilgisinin de doğru olmadığını söyledi. Haberlere önce çok güldüğünü ancak daha sonra tüm gazetelerde benzer iddiaların çıkmasının kendisini üzdüğünü belirten Şikel;

 

''TEHLİKE SINIRINDA DEĞİLİM''

''Doktora gittiğim yok kilo da almaya çalışmıyorum bedenim bazen 38 bazen 36 oluyor. Yani tehlike sınırında değilim'' şeklinde konuştu.

 

 

ÇAĞLA ŞİKEL'E DAVULLU ZURNALI DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin