Çağlar Ertuğrul açıkladı! "Çekimleri tamamladık..."

Dün akşam ‘Rüyanda Görürsün’ filminin galasına sevgilisi Kayla Manukyan ile birlikte katılan Çağlar Ertuğrul, yakın zamanda BluTv'de yayınlanacak Magarsus dizisiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Çağlar Ertuğrul kimdir? Yer aldığı projeler neler? Magarsus konusu ne? Ne zaman yayınlanacak?

Pınar Alçiçek
31 Ocak 2023 - 12:19
Magazin

Teşkilat, Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları gibi ünlü projelerde adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul, BluTv'nin merakla beklenen projesi Magarsus için şu açıklamaları kullandı:

23-01/31/sdc.jpg

Magarsus dizimiz Blu Tv’de. Herhalde Nisan sonu gibi yayınlanacak. Çok heyecanlıyız. Adana’da 2 ay önce çekimlerini tamamladık.”

Magarsus'un oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsus’un başrollerinde; Berkay AteşÇağlar ErtuğrulMerve Dizdar, Burcu Gölgedar ile usta oyuncu Ercan Kesal yer alıyor. Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor.

23-01/31/sdv.jpg

Magarsus'un konus ne? 

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin