Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in dizisi Afili Aşk iki ödül birden aldı!

Afili Aşk dizisi ödül gecesinden eli kolu dolu döndü.

Merve Mutlu
07 Kasım 2019 - 16:11
Magazin

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Bir yaz dizisi olarak başlayan ve kış sezonunda da devam eden romantik komedi dizisi iki ödül birden aldı. 

19-11/07/afili-ask.png

Bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Objektif Ödülleri gecesinde aday olan dizi, ödül gecesinden iki ödül birden alarak döndü. Romantik komedi dalında Burcu Özberk'in "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldığı gecede dizinin erkek başrolü Çağlar Ertuğrul da "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. 

19-11/07/aglar-ertugrul.png

Dizinin Kerem'i Çağlar Ertuğrul, kendisine verilen ödül için yaptığı teşekkür konuşmasında; "Magazin Gazetecileri Derneği'ne ödül için teşekkürler. Dizimizde emeği geçenlerin özverisi ve başarısıyla çok keyifli bir iş çıkartıyoruz. Ve en önemlisi her çarşamba bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize ve destekçilerimize ayrıca teşekkürler!" ifadelerini kullandı. 

21. bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlarda olan dizi, yeni bölümleri ile Çarşamba akşamları televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin