Çağlar Ertuğrul'dan alkışlanacak yatırım!

Daha önce düğün konusundaki fikirleri nedeniyle 'cimri' eleştirisi alan oyuncu Çağlar Ertuğrul, katıldığı galada neden yatırım yapamadığını açıkladı. Çağlar Ertuğrul parayı nereye harcıyor? Çağlar Ertuğrul neden yatırım yapamıyor?

Berfin Sengil
04 Nisan 2024 - 16:01
Magazin

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle hayran kitlesini arttıran Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen'in Büyük Aşıkların Sonuncusu oyununun galasına katıldı.

Cimri Eleştirisi Almıştı

Daha önce yaptığı "Düğün mekanları pahalı, damatlık pahalı" diyerek tepki çeken Çağlar Ertuğrul, "Düğün yapmayın nikah kıyın" açıklamasıyla da 'cimri' olarak tanımlanmıştı. Ertuğrul bir kez daha dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yatırım Yerini Açıkladı

Çağlar Ertuğrul kazandığı parayı en çok nereye harcadığını söyleyerek, cimrilik dedikodularına bir anlamda son verdi.

En Çok Hayvanlara Para Harcıyor

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Yatırım yapamıyorum. Parayı tutamıyorum. Parayı en çok kedi ve köpek mamalarına harcıyorum" diyerek hem cimrilik konusuna son verdi hem de sevenlerinin takdirini topladı. Ertuğrul yalnızca sahiplendiği hayvanlara değil aynı zamanda sokak hayvanlarına da destek olmaya çalıştığını kaydetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin