Çağlar Ertuğrul'dan şaşırtan 'evlilik' çıkışı!

Sevilen oyuncu Çağlar Ertuğrul, katıldığı Bihter filminin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ertuğrul, hangi projeler üzerinde çalıştığını açıklarken özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yaptı. Çağlar Ertuğrul, 7 yıllık bir ilişkisinin olduğunu ve evliliklerin asıl sebebi olarak evliliği gördüğünü dile getirdi.

ozan
16 Kasım 2023 - 09:20
Magazin

Teşkilat dizisindeki Serdar karakteriyle hayran kitlesini son yıllarda daha da arttıran oyuncu Çağlar Ertuğrul, Bihter filminin galası için Sait Halim Paşa Yalısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ertuğrul, İstanbul'a taşınma süreci ve yeni projeleriyle ilgili soruları samimiyetle cevapladı.

Tiyatro Oyunu Geliyor

Çağlar Ertuğrul yeni projelerinden dolayı bir haftadır İstanbul'a taşındığını ifade ederken, "Yeni bir tiyatro oyununa başlayacağız. Aslında COVID zamanı yapacaktık ama yapamadık. Ceyla Odman ile beraber çok güzel bir oyun yapacağız iki kişilik. İlk provasını yaptık" diye konuştu.

Yakışıklı oyuncu dijital bir platform için de yeni bir projenin hazırlıklarının sürdüğünü söylerken, İstanbul'a taşınmasının da tamamen iş yoğunluğuyla ilgili olduğunu belirtti.

23-11/15/aglar-ertugrul-kayla-manukyan.png

'Boşanmaların En Büyük Sebebi Evlilik'

Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Çağlar Ertuğrul, "7 yıllık bir ilişkim var. Çoğu evlilik bu kadar bile sürmüyor. Boşanmaların en büyük sebebi evlilik diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin