Camdaki Kız'ın 66. Bölümünde yemeği basan Sedat tüm işleri karıştırdı! Dizi reytinglerde kaçıncı oldu?

Kanal D'nin başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizisi Camdaki Kız 66. bölümüyle ekrana geldi. Peki Camdaki Kız'ın 66. bölümünde neler yaşandı? Camdaki Kız 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisinin 66. bölümünde neler olacak? Camdaki Kız'ın konusu ne? Camdaki Kız'ı 66. bölümünden Nalan ve Hayri arasında neler olacak? Camdaki Kız reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
27 Ocak 2023 - 10:42
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 66’ncı bölümüyle AB kategorisinde 5,36 reyting ve 14,74 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

23-01/27/camdaki-kiz-9.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla çok konuşuldu.

23-01/27/camdaki-kiz-1.jpg

Camdaki Kız’ın 26 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan 66’ncı bölümünde; Nalan, Hayri ile arasında geçenlerden sonra Sedat’la zor bir gece geçirdi. Sedat ise şirkette en tepede olmanın keyfini çıkarırken Nalan’ın her adımından haberdar olmaya çalıştı.

23-01/27/camdaki-kiz-6.jpg

Nalan’ın halinden onun iyi olmadığını anlayan Muzo, Hayri ile konuşmaya gitti ancak Hayri onu dinlemedi. Billur ile çıkacakları yemeğe Hayri’nin gelmesi Sedat’ın ise bu yemeği basmaya gitmesi işleri karıştırdı.

23-01/27/camdaki-kiz-7.jpg

Camdaki Kız her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin