Can Manay'ın gözlükleri dudak uçuklattı

Fi dizisinde Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven'in gözlüklerinin fiyatı şaşkınlığa uğrattı.

Berfu Özlen
31 Mayıs 2017 - 15:50
Magazin

İlk bölümünden itibaren çok konuşulan ve şimdiden bir fenomen olan online dizi Fi, konusunun yanında sinematografisi ve müzikleri ile de dikkat çekiyor. Ama tüm bunların yanında kostümler ve genel olarak prodüksiyon alışılanın çok ötesinde. 

2500 liralık gözlükler

17-05/31/3-811-1.jpg

Dizide Ozan Güven'in canlandırdığı karakter olan Can Manay ile özdeşleşen gözlüklerin fiyatı ise dudak uçuklattı. İzleyenlerin dikkatini çeken bu gözlüklerin fiyatı tam tamına 2 bin 500 TL. Danimarka malı ve özel tasarım olan bu gözlükler Can Manay karakterinin belki de en dikkat çeken parçası. Giyinmesini ve yaşamasını en ince zevkleriyle bilen bu karakterin gözlüklerinin alelade olması da beklenmezdi zaten.

Ozan Güven'den sert çıkış!

Öte yandan Cumartesi Postası'na verdiği demeçte Ozan Güven, dizinin sadece sevişme sahneleriyle öne çıktığının konuşulmasına "gıcık" olduğunu belirtti ve ekledi, "Ya bunu öne çıkaran sensin zaten! Dünyanın genelinde de bu böyle ama topu topu üç ya da dört sevişme sahnesi oldu. Hiç de öyle bahsedildiği kadar önemli değil. Ayrıca bütün Türkiye sevişmeden çocuk yapmış gibi davranıyor ya, ben en çok da buna şaşırıyorum"

"Sevişme de hayata dahil"

17-05/31/fi-en-yenileri-6.jpg

Dizide Bilge karakterine hayat veren Büşra Develi ise, yaptığı röportajda, rol aldığı sevişme sahnesi hakkında konuştu. Develi, çok utandığını ve dizi ekibinin çok kalabalık olmasından ötürü terlediğini ve kızardığını belirtirken, sevişmenin de kavga ve gürültü kadar hayatın içinde olduğunu öne sürdü. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin