Can Yaman'ın El Turco dizisi çekimini tamamladı! Peki ne zaman yayınlanacak?

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, Disney Plus projesi El Turco için canlandırdığı Balaban Hasan rolünü dün itibari ile tamamladı! Yayın tarihi ise birçok kişi tarafından merak konusu oldu. El Turco ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? El Turco Türk yapımı mı? El Turco oyuncuları kimler? Can Yaman'ın oynadığı diziler neler? Nerede çekiliyor? Can Yaman kimdir?

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, ve Dolunay gibi dizilerin popüler ismi Can Yaman, Disney Plus için Balaban Hasan rolünü canlandırdı! İlk sezon çekimi dün itibari ile biten dizinin yayın tarihi ise şimdiden en çok aratılan sorular arasında...

İLGİLİ İÇERİK

El Turco nerede çekildi? Oyuncuları kimler?

Disney Plus'ın 6 bölümden oluşan El Turco dizisi, Budapeşte'de çekildi. Kerem Deren ile Çisil Hazal Tenim’in yazdığı El Turco'nun oyuncu kadrosunda: Greta Ferro, Kieran O’Reilly, Magnus Samuelsson, Will Kemp, Slavko Sobin, David Nykl, Nigel Pilkington, Sai Bennett, Madalena Aragão ve iki türk oyuncu Uğur Yıldıran ile Armağan Oğuz yer alıyor.

23-02/24/307306442_475791080893238_3480952219238398190_n-1677233293.jpg

El Turco ne zaman yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu diziden resmi bir açıklama gelmemesiyle beraber Ekim ayında yayınlanması planlanıyor.

El Turco konusu ne?

Disney Plus'ın Türkiye projesi olan dizi: El Turco lakaplı Osmanlı askeri Yeniçeri Hasan Balaban’ın (Can Yaman) hayatını ve onun Gloria isimli bir cariyeye aşık olmasıyla başlayan aksiyon dolu aşk hikayesini konu edinecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin