Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'a Fatma Toptaş ve Gürgen Öz de katıldı!

Can Yaman'ın yeni dizisine oyuncular dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
16 Nisan 2020 - 10:55
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlıklarına başlanan ve başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel'in yer aldığı Bay Yanlış adlı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-04/16/can-yaman-ozge-gurel.png

Daha önce Suat Sungur, Feri Baycu ve Lale Başar'ın kadrosuna katıldığı Bay Yanlış dizisi, Kadın erkek ilişkilerini sorgulayan ve beyaz yakalıların hikayesini anlatmaya hazırlanıyor. Oyuncu seçmeleri internet üzerinden yapılan dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

Fatma Toptaş ve Gürgen Öz de Bay Yanlış dizisinin kadrosunda!

20-04/16/bay-yanlis.png

Medyatava'nın haberine göre: Oyuncu seçmeleri devam eden dizinin kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Can Yaman'ın annesini canlandıracak olan Lale Başar ve Özge Gürel'in annesini canlandıracak olan Feri Baycu'nun ardından Gürgen Öz ve Fatma Toptaş da diziye dahil oldu. Aslı Zengin'in kaleme aldığı diziyi Deniz Yorulmazer yönetecek.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin