Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'a yeni oyuncular katıldı!

Ekranların sevilen isimleri Bay Yanlış dizisinde bir araya geliyor.

Merve Mutlu
28 Nisan 2020 - 10:34
Gündem

En son Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman ile Kiraz Mevsimi dizisinde büyük çıkış yakalayan güzel ve başarılı oyuncu Özge Gürel'i başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-04/28/bayyy.png

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox ekranlarında yayınlanması planlanan Bay Yanlış dizisi Deniz Yorulmazer tarafından yönetilecek ve Aslı ve Banu Zengin tarafından kaleme alınacak. Bayram sonunda çekimlerine başlanması planlanan dizinin kadrosuna ödüllü oyuncu Lale Başar, usta oyuncu Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz'ün eşlik edeceğini daha önce açıklamıştık. Merak uyandıran dizinin kadrosuna yeni isimler de katıldı. 

Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

20-04/28/bay-yanlis.jpg

Bayram sonunda çekimlerine başlanması planlanan dizinin kadrosuna ödüllü oyuncu Lale Başar, usta oyuncu Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz'ün haricinde son olarak Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem ve Cemre Gümeli de dahil oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin