Cansu Dere o isme yeşil ışık yaktı

'Sadakatsiz' dizisinin ardından ekranlardan uzak kalan Cansu Dere, işbirliği yaptığı bir markanın lansmanında kendisine gelen 'Kenan İmirzalıoğlu ile yeniden oynar mısınız?' sorusuna olumlu dönüş yaptı.

Berfin Sengil
29 Kasım 2023 - 12:29
Magazin

Cansu Dere yeni marka anlaşmasının tanıtım ve yılbaşı partisi amacıyla düzenlenen organizasyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Heyecanlı Bir Projenin Peşinde

Şıklığıyla dikkat çektiği etkinlikte Cansu Dere, uzun bir süredir televizyon ekranlarından ayrı kalmasını da değerlendirdi.

Dere bu durumu, "Tam olarak beni heyecanlandıran bir iş gelmedi. Birçok şey okuyorum ama hâlâ yok. Stabil devam ediyor." sözleriyle ifade etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yıllar sonra yeniden bir film projesinde buluşmasıyla ilgili de Cansu Dere, "Henüz fırsatım olmadı izleyemedim ama en kısa zamanda takip edeceğim" dedi.

Bunun üzerine kendisine, "Kenan İmirzalıoğlu ile tekrar yeni bir projede yer alır mısınız?" sorusu yöneltilen Cansu Dere şu ifadeleri kullandı: "Bir daha tabii ki çalışırız, ama şu an için öyle bir proje yok."

Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, 'Ezel' dizisinde birlikte rol almış ve televizyon tarihinin halen çok izlenen yapımlarından birine imza atmışlardı. Dizide ayrıca Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Barış Falay, Yiğit Özşener gibi usta isimler bir araya gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin