Cansu Tosun babasıyla barıştı

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile Cansu Tosun'un babasının yaşadığı ilişki uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Yaşananlar nedeniyle babasıyla küstüğü öne sürülen Cansu Tosun önceki gün babası Kenan Tosun ile görüntülendi.

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 12:24
Magazin

Magazin gündemini geçtiğimiz yaz meşgul eden olaylardan biri Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyran'ın ilişkisi olmuştu.

Baba Tosun'un resmi olarak boşanmamış olmaması nedeniyle eleştirilere konu olan ilişkinin, Cansu Tosun ile babasının arasının açılmasına da neden olmuştu. Ancak oyuncu ile babası geçtiğimiz gün birlikte görüntülenerek buzların eridiğini gösterdi.

'Babamı da Koyarım Fotoğrafa'

Cansu Tosun'un, sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere oyuncu, "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" derken baba-kızın arasının açık olduğu anlaşılmıştı.

'Aile İçinde Kalması Gereken Şeyler'

Babasıyla arasında kırgınlık olup olmadığı sorulduğunda ise, "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burda konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" ifadelerini kullanmıştı.

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; Cansu Tosun, önceki gün babası Kenan Tosun ve oğlu Marsel ile gezintiye çıktıkları Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı. Böylelikle küslüğün de ortadan kalktığı ortaya çıktı.

'Her Şey Ortada'

Acelesi olduğunu belirten Cansu Tosun, "Her şey ortada, sorun yok" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin