Cansu Tosun o soruya ne yanıt verdi?

Yaz aylarında Cansu Tosun'un babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesi el ele görüntülenmişti. Tosun'un babası ile annesinin resmî olarak boşanmamış olması sorun haline gelirken, başarılı oyuncu geçtiğimiz gün babasının olmadığı bir fotoğrafı 'Ailem' notuyla paylaştı. İşte bu duruma Cansu Tosun'un cevabı...

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 09:29
Magazin

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Cansu Tosun'un boşanmamış olan babası Kenan Tosun ile yaz aylarında görüntülenmişti. Bu durumun ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanacağı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Cansu Tosun, babası ve Serenay Sarıkaya sorularını yanıtladı.

Milliyet'in haberine göre; basın mensupları Cansu Tosun'a sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmamasının nedenini sordu.

Tosun, "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diye cevap verdi.

Aile Arasında Konuşulmuş

Daha sonra "Babanıza kırılmadınız mı" sorusunu ise Cansu Tosun, "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burda konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" diye yanıtladı.

'Aynı Projede Yer Alırım'

Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer almak isteyip istemediği sorusuna ise, "O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar? Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin