Cansu Tosun'un babası sessizliğini bozdu

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile Cansu Tosun'un babasının ilişki yaşaması uzun süre gündemi meşgul etmişti. Evli oldukları için eleştirilen Kenan Tosun sonunda sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Berfin Sengil
26 Aralık 2023 - 14:27
Magazin

Geçtiğimiz yaza damgasını vuran magazin haberlerinden biri oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın ilişki yaşamasıydı. Kenan Tosun'un halen evli almasından dolayı eleştiriler peş peşe gelirken, baba Tosun yaptığı açıklamada eşiyle boşandıklarını ilan etti.

Bir Ay Önce Boşandık

"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında konuşan Kenan Tosun şu açıklamayı yaptı:

"Bir ay önce boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır.

Görüyorsunuz Ümran Hanım'la beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok. Olamaz da... Hiç görüşmez olur muyuz?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin