Çarpışma dizisinin yönetmeni neden değişti? İşte o yeni isim...

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın yönetmeni değişti. İşte detaylar..

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 09:45
Magazin

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi başarılı oyuncuların paylaştığı, show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölümlerinde yönetmen koltuğunda oturacak isim değişti. 

Üç haftalık aranın ardından 24 Ocak'ta ekrana gelecek olan yeni bölümlerde yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar yerine Ahmet Katıksız oturacak.

19-01/21/arpisma.png

Ekonomik nedenlerle TRT hariç tüm kanallardaki dizilerin 3 hafta ara vermesiyle, dizi ekibi yılbaşı sonrası kısa bir tatil yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeniden sete çıktı. Ancak ekipte bir değişikliğin yaşandığı ortaya çıktı. Çarpışma dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar geçen yıl çektiği ve başrolünü Nejat İşler'in oynadığı 'Ahmet' isimli sinema filminin karlı sahneleri için dizi ekibinden 3 haftalığına ayrıldı.

Kars'ta çekim yapmaya giden Uluç Bayraktar'ın yerine de diziyi, son olarak Ay Yapım ve Medyapım'ın 2 milyon seyirciyi geçen 'Şampiyon' filminin yönetmeni Ahmet Katıksız yönetmeye başladı.

Sevilen dizi Çarpışma yeni bölümüyle 24 Ocak'ta Show tv ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin