Cat Grant Supergirl'e geri dönüyor!

Calista Flockart, Cat Grant rolü ile Supergirl'ün 2. sezonuna geri dönüyor.

Berfu Özlen
17 Nisan 2017 - 17:17
Gündem

TVLine'ın haberine göre, Calista Flockhart, Cat Grant rolü ile Supergirl'ün 2. sezonun son iki bölümünde diziye dahil olacak. Ancak Cat Grant'ın diziye geri dönmesinin dışında bir bilgi paylaşılmadı.

Planlı bir dönüş

Supergirl'ün ilk sezonunda devamlı bir role sahio olan Flockhart, Kara ve ekibine elveda demeden ikinci sezonda sadece iki bölümde yer almıştı. Dizinin yapımcıları tarafından defalarca dile getirildiği gibi, Flockhart'ın dönüşü uzun zamandır planlanıyordu.

Yapımcı Andrew Kreisberg konu ile ilgili Kasım ayında yaptığı ropörtajda, Flockhart'ın planına uymaya çalıştıklarını bildirmiş ve olabildiğince çok bölümde rol almasını dilediklerini iletmişti.

Flockhart, Supergirl'ün yanı sıra, Web Theraphy, Full Circle, Brothers & Sisters, Ally McBeal ve Ally gibi yapımlarda da rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin