CBS'ten CIA temalı yeni dizi yolda: Family Business

CBS'ten CIA temalı yeni dizi yolda: "Family Business". Kanal, 2017-18 sezonu için hazırladığı yeni dizilerini ekrana sürmeye hazırlanırken, gelecek yayın dönemlerinin plan ve projeleri üzerinde çalışmayı da ihmal etmiyor.

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2017 - 00:19
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, 2017-18 sezonu için hazırladığı yeni dizilerini ekrana sürmeye hazırlanırken, gelecek yayın dönemlerinin plan ve projeleri üzerinde çalışmayı da ihmal etmiyor.

CBS'TEN YENİ DİZİ: FAMILY BUSINESS

Kanal, CBS'in gedikli isimleriyle yeni bir dizi için geliştirme çalışmalarına başladı: "Family Business".

Dizinin arkasında, CBS'in en üretken drama yaratıcılarından Barbara Hall ve CBS'te uzun dönem yöneticilik görevinde bulunmuş Glenn Geller ikilisi bulunuyor. Geller, geride bıraktığımız Mayıs ayı içinde CBS TV Stüdyoları ile yapım anlaşması imzalamak için kanaldaki yöneticilik görevinden ayrılmıştı.

"FAMILY BUSINESS" KONUSU

Senaryosu Hall tarafından kaleme alınan Family Business, hikayesini en genç kuşağın gözünden anlatan çok kuşaklı bir CIA casus ailesi üzerine odaklanan bir yapım.

17-08/29/barbara-hall.jpg

Hikayenin merkezinde rakipleri ve sırlarıyla mücadele veren, İstihbarat Teşkilatı'nda adından söz ettirmeyi başaran üç yetişkin kardeş olacak.

Hall ve Geller ikilisi CBS TV Studios çatısı altında projeninin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

CBS/CBS TV Studios'un ürettiği drama Madam Secretary'nin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olarak bilinen Hall, dizinin dördüncü sezon hazırlıklarında da görevinin başında. Hall bu diziden önce CBS'nin altı sezon ve 138 bölümlük uzun ömürlü dizisi Judging Amy ile iki sezon süren Joan of Arcadia'nın da yaratıcılığını üstlenmişti.

Yapımcı ayrıca Homeland, Law & Order: Criminal Intent, Army Wives ve Northern Exposure gibi çeşitli projelerde yazar ve yapımcı olarak görev yaptı.

Geller ise 2001'de dahil olduğu CBS ailesinde Hall'ın yaratıcılığını üstlendiği üç dizinin de kadrosunda yer alırken; yakın sürece kadar kanalda yöneticilik görevinde bulundu.

Family Business dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-08/29/cbs.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin