CBS'ten yeni bir komedi dizisi yolda: The Emperor of Malibu

Kevin Kwan'ın arkasında olduğu CBS'in yeni komedi dizisi projesi The Emperor of Malibu'nun senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı. The Emperor of Malibu nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından CBS, Crazy Rich Asians yazarı Kevin Kwan, 2 Broke Girls'ün yürütücü yapımcılarından Michelle Nader ve Warner Bros TV.'nin arkasında olduğu çoklu kamera yöntemi ile çekilecek "The Emperor of Malibu" isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"THE EMPEROR OF MALIBU" KONUSU

Kwan ve David Sangalli ikilisinin Nader ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusu şöyle:

The Emperor of Malibu'nun hikayesi birbirinden çok farklı iki aileyi merkezine alıyor: Şanghay'lı sonradan görme bir aile ve ABD'nin doğu kıyısından nesillerdir varlıklı olan bir aile.

Çocukları birbiriyle evlenince bu iki aile artık birlikte yaşamayı öğrenmek zorunda kalacaktır.

18-10/27/cbs-logosu.png

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV'nin yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Kwan ve Sangalli dışında Nader, showrunner Christina Lee ve Danielle Stokdyk'den oluşuyor.

Kwan'ın dünya çapında çok satan romanı Crazy Rich Asians geride bıraktığımız yaz döneminde Jon Cu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Constance Wu ve Henry Golding'nin başrollerini paylaştığı aynı isimdeki filmle beyazperdeye uyarlanarak vizyona girmişti.

18-10/27/kevin-kwan.jpg

Warner Bros. yapımcılığındaki film Asya'nın önde gelen oyuncularından oluşan bir kadroya sahip olup vizyona girmesinden bu yana dünya çapında 232 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

The Emperor of Malibu'nun senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin