Cem Adrian plaklarına yoğun ilgi!

Sanatçı Cem Adrian'ın 'Solmayan Şarkılar' albümüne yoğun bir ilgi yaşandı.

Berfin Sengil
30 Mart 2024 - 11:28
Magazin

Sevilen sanatçı Cem Adrianın Türk Sanat Müziği’nin hafızalara yer etmiş birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği albümü “Solmayan Şarkılar”ın plakları yüksek bir satış rakamıyla çok hızlı bir şekilde tükendi.

11 bin adet plak satışının ardından yeniden basıma geçen albüm, yakın zamanda tekrar raflarda olacak. Sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında eserler veren Cem Adrian’ın “Solmayan Şarkılar” albümünde 10 kült eserin yorumu bulunuyor.

Sanatçının eşsiz yorumu ve incelikli düzenlemeleriyle arşiv niteliğindeki bu albüm, tüm dijital platformlarda yayında. Plakları da çok yakında tekrar raflarda olacak.

Cem Adrian'ın plağında Solmayan Şarkılar, Duydum Ki Unutmuşsun, Elbet Bir Gün Buluşacağız, Veda Busesi, Nasıl Geçti Habersiz, İntizar, Kalbimi Kıra Kıra, Kulakların Çınlasın, Senede Bir Gün, Kader Diyemezsin, Kıskanırım Seni Ben şarkıları bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin