Cem Yılmaz bu kez gülmedi!

Ünlü komedyan Cem Yılmaz'ın, Levent’te bulunan lüks villasını satışa çıkardığı öne sürülmüştü. Konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Cem Yılmaz neden "Gülmedim komik değil" dedi? İşte Cem Yılmaz o ifadeleri...

Berfin Sengil
15 Ocak 2024 - 13:10
Magazin

Cem Yılmaz'ın lüks villasını satışa çıkardığı öne sürülürken, ünlü komedyenden konuya ilişkin açıklama geldi.

10Haber'den Müge Dağıstanlı’nın haberine göre; komedyen Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı. Emlakçıdan da ilanı internete koymamasını istediği belirtilen Yılmaz'ın deşifre olmak istemediği öne sürüldü.

'Gülmedim Komik Değil'

Ancak Cem Yılmaz iddialarla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone çekimi vs. ile haber yapılan 'evini satıyor' haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba? Uydurma olduğu gibi evin üstünde drone ne?!?! O kısmı enteresan… Gülmedim komik değil."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin