Cem Yılmaz imzalı 'Do Not Disturb' için unutulmaz lansman gecesi!

Netflix'in 29 Eylül'de seyircisiyle buluşturacağı, Cem Yılmaz imzalı "Do Not Disturb" filmi için lansman gecesi düzenlendi. 26 Eylül'de Feriye'de gerçekleşen lansmana ünlü akını yaşandı. Peki Do Not Disturb filmi ne zaman yayınlanacak? Do Not Disturb filminin konusu ne? Do Not Disturb filminde Cem Yılmaz'ın karakteri kim? Do Not Disturb filminde hangi isimler rol alacak? Do Not Disturb filmi uyarlama mı? Do Not Disturb nerede ve ne zaman yayınlanacak? Ayzek kimdir? Cem Yılmaz kimdir?

ozan
27 Eylül 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Netflix, 29 Eylül'de yayınlanacak olan ve Kara Komikler serisinden tanıdığımız Ayzek karakterinin hikayesini konu alan Cem Yılmaz imzalı Do Not Disturb filminin lansmanı için, unutulmaz bir parti düzenledi.

23-09/27/do-not-disturb-5.jpg

Feriye'de gerçekleşen bu özel geceye filmin yaratıcısı ve yönetmeni Cem Yılmaz başta olmak üzere oyuncu kadrosu Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay da katıldı.

23-09/27/do-not-disturb-4.jpg

Galaya sanat, eğlence ve sinema dünyasından, aralarında Çağlar Çorumlu, Bige Önal, Uraz Kaygılaroğlu’nun da yer aldığı pek çok ünlü isim katılırken izleme sonrası gece Yol Project'in sahnesiyle devam etti.

23-09/27/do-not-disturb-1.jpg

"Do Not Disturb" ne anlatıyor?

Pandemi yüzünden işsiz kalan Ayzek iyice dibe vurmuştur. Nihayet sessiz sakin bir otelde iş bulur fakat daha ilk gece vardiyasında konuklar başına olmadık işler açar.

Senarist & Yönetmen: Cem Yılmaz 

Oyuncular: Cem Yılmaz  (Ayzek), Ahsen Eroğlu (Suhal), Celal Kadri Kınoğlu (Bahtiyar), Özge Özberk (Saniye), Bülent Şakrak (Davut), Nilperi Şahinkaya (Peri), Mustafa Kırantepe (Cengiz), Zafer Algöz (Salih), Tilbe Saran (Anne ses), Diren Polatoğlu (Çarli), Seda Akman (Dora), Can Yılmaz (Bahri), Selen Şenay (Hacer), Öykü Naz Altay (genç kız)

Yapımcı: Öner F. Işık

Yapım Şirketi: Fikir Sanat

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin