Cem Yılmaz kırdı geçirdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Beşiktaş'ta oyunu kullandı. Yılmaz, kahkahalara boğduğu oy sırasında başlığı da kendi atarak, "Kırdı geçirdi yazın" dedi.

Berfin Sengil
01 Nisan 2024 - 10:51
Magazin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Beşiktaş'ta oyunu kullandı. Yılmaz, kendisini görüntüleyen muhabirin oy pusulasının uzunluğuyla ilgili, “Katlarken zorlandınız mı” sorusuna, “Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de” dedi.

Oy sırasında bekleyen milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tokalaşan Cem Yılmaz, kendilerini görüntüleyen gazetecilere bakarak, “Allah, Allah, tuhaf. Bir şey de çıkmayacağını söyledim ama” diyerek gülümsedi. Yılmaz gazeteciler için, “Evden beraber geldik. Onlar daha önce uyandı, kahvaltı hazırladı” diye konuştu.

'Gelmeyin, Bir Şey Yapmayacağım'

Oyunu kullandıktan sonra sandık başına gelen Yılmaz kendisini bekleyen muhabirlerin, “Atarken çekelim” cümlesine karşın pusulayı kaldırıp atacakmış gibi yaptı. Oyunu attıktan sonra gazetecilere dönen Cem Yılmaz,Gelmeyin, bir şey yapmayacağım” diyerek çıktı.

Kendisine mikrofon uzatan muhabirlerin sorusuna cevap veren Cem Yılmaz, “Hayırlı olsun, başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi. Bir muhabirin oy pusulasının 97 cm olduğunu hatırlatması üzerine Yılmaz, “Evet” dedi.

İHA muhabirinin “Zorlandınız mı katlarken, biraz vakit geçiyor herhalde” sorusuna ise Cem Yılmaz,Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de” cevabı duyanları kahkahaya boğdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin