Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu'nun boşanma protokolü ortaya çıktı!

İşte konuşulan çiftin boşanma protokolü!..

resim yok
18 Ocak 2014 - 11:32
Magazin

İşte konuşulan çiftin boşanma protokolü!..

Cem Yılmaz, 2013'ün son saatlerinde boşandığı eşi Ahu Yağtu'ya bir servet öderken boşanma protokolünde oğlu Kemal'in geleceğini de güvence altına aldı.


Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyecek olan Yılmaz, oğlunun eğitimini de yüksek lisansına kadar planladı. Protokole göre Kemal, Kurban Bayramı'nda babasıyla, Ramazan Bayramı'nda ise annesiyle kalacak...

 

20 AY EVLİLİĞE 500 BİN DOLAR TAZMİNAT

Cem Yılmaz, 20 ay evli kaldığı Ahu Yağtu'ya boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Çift, bu tazminat tutarının dışında birbirlerinden maddi ve manevi tazminat istememeyi protokolde imza altına aldı.

PROTOKOL MADDELERİ

2014'e 8.5 saat kala, yapılan sürpriz bir duruşma ile "resmen" ayrılan ünlü şovmen Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu'nun çok merak edilen boşanma protokolü ortaya çıktı...

Protokolde Cem Yılmaz'ın eşi Ahu Yağtu'nun her isteğini kabul ettiği ve oğlu Kemal için hiçbir masraftan kaçınmadığı görüldü. 20 aylık evliliği sonunda bir servet ödediği görülen protokolün en ilgi çeken maddesi ise Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal ile kişisel ilişki kurması konusundaki zaman dilimlerinin uzun olması oldu.

 

3 GAYRİMENKUL VERDİ

Yılmaz, Ahu Yağtu'ya 2013 model Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loft'ta gayrimenkul verdi. Loft ve İstinye Park'taki iki yerin aylık 30 bin lira ve 6 bin 500 dolar olan kira geliri de Yağtu'nun oldu.

Ünlü komedyen oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nakafa ödeyecek. Kemal'in nafakası yılda 2 taksit olarak Yağtu'nun hesabına yatırılacak. Kemal'in yüksek lisans dahil tüm eğitim ve masraflarını da Cem Yılmaz karşılayacak. Öte yandan Şişli'deki bir gayrimenkulden Ahu Yağtu 24 yıl süreyle kira alabilecek. Sürenin sonunda gayrimenkul Kemal adına kaydedilecek.

 

OĞLUNU SÜREKLİ GÖRECEK

Cem Yılmaz, oğlunu göreceği süreler için protokole okul öncesi ve sonrası olmak üzere iki takvim koydurdu.

Cem Yılmaz oğlu Kemal'i sık görebilmek için protokole özel madde koydu. Kemal, okul öncesi dönemde her ayın 1. ve 3. haftalarının sonunda, 2. ve 4. haftalarında ise salı ve perşembe günleri 10.00 ile 17.00 arasında babada kalacak. Okul sonrası dönemde ise her ayın 1. ve 3. hafta sonları Cem Yılmaz'ın yanında kalacak olan Kemal, Kurban Bayramları'nı babasının yanında, Ramazan Bayramları'nı annesinin yanında geçirecek.[reklam]

Yaz döneminde yine bir ay süreyle Cem Yılmaz'ın yanında kalacak olan Kemal, okul takvimine göre ara yıl tatillerinde bahar ve güz dönemlerinde ise birer haftayı babasının yanında geçirecek.

 

ESPRİSİ GERÇEK OLDU

Cem Yılmaz'ın son gösterisinde yaptığı, "Yeni evliyim ve çok da mutluyum ama Allah korusun, boşanmalarda kadınlar malın-mülkün yarısını istiyor. 700 daireyi nasıl veririm hanıma?" esprisi Ahu Yağtu'yla yaptığı boşanma protokolünde gerçek oldu.

 

HARCAMALARI, FATURASI GELİNCE ÖDEYECEK

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'nun oğulları kemal için yaptığı harcamaları, belgesini kendisine sunması halinde ödeyeceğini de bir madde olarak boşanma protokolüne koydurdu.

Boşanma davasını açan taraf olan Cem Yılmaz, evlendiği günden itibaren eşiyle aralarında sorun yaşadığını belirterek, bir süredir ayrı yaşadıklarını ve evlilik birliğinin çekilmez haline geldiğini bildirdi.

Eşiyle boşanma konusunda anlaştıklarını ifade ederek, bir de protokol sundu. Bu protokol doğrultusunda boşanmak istediklerini kaydetti.

Bir gün sonra yani 31 Aralık günü saat 15.30'da çift ayrı ayrı Beykoz Adliyesi'ne gelerek, mesai bitimine dakikalar kala, Aile Mahkemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını bildirerek, duruşma yapılmasını istedi.

Hakim Güçkan da ikilinin protokol doğrultusunda boşanmalarına karar verilmesini istemeleri üzerine çifti anlaşmalı olarak boşadı. Hakim Güçkan, Küçük Kemal'in velayetini anneye verdi.

 

 

CEM YILMAZ'IN ESKİ EŞİ AHU YAĞTU'NUN YENİ HAYATI NASIL? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin