Cesur ve Güzel’de Biraz Pop Biraz Sezen Şarkısı

Cesur ve Güzel’in geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde yer alan bir detay, izleyicileri mest etti.

Sibel Karagöl
28 Şubat 2017 - 18:37
Gündem

Cesur ve Güzel’in geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde yer alan bir detay, izleyicileri mest etti.

Sezen Aksu’nun çıkardığı son albümü olan Biraz Pop Biraz Sezen'den “Ben Kedim Yatağım” şarkısı Cesur ve Güzel dizisine konuk oldu. 

17-02/28/sez.jpg

Her albümü ayrı bir ilgiyle dinlenen Sezen Aksu’nun Biraz Pop Biraz Sezen albümü Sezen severlerin beğenisini kazanmıştı.  Sezen Aksu'nun hayaranları bu güzel şarkıların dizilerde de yer almasını istediklerini sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirilmişti. heyecanla beklenmişti.

Alemdaroğlu ve Korludağ arasında geçen çetin savaşı konu alan Cesur ve Güzel dizisi ise takipçilerini kırmadı ve geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde Sühan’ın sevdiği adam Cesur ile babası Tahsin Korludağ arasında kaldığı anlarda çalan Sezen Aksu şarkısı herkesi kendisine hayran bıraktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünde oynadığı dizi Cesur ve Güzel'de duygusal şarkının çaldığı sahne sizlerle...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin