Çevre dostu Kerem Bürsin'den tavsiyeler!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün "Toplumsal Duyarlılık Ödülü"ne layık görüldü. Sürdürülebilir bir dünya için kişisel çabaları sorulan Kerem Bürsin, ders niteliğinde tavsiyelerde bulundu.

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 12:58
Magazin

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinde izlediğimiz Kerem Bürsin, 27 Kasım'da düzenlenen Elle Türkiye Green Awards'ta "Toplumsal Duyarlılık Ödülü"ne layık görüldü.

Bu anlamlı ödülün ardından çevre konusundaki hassasiyeti ve kişisel olarak sürdürülebilir bir dünya için nelere dikkat ettiği sorulan Kerem Bürsin'den samimi açıklamalar geldi.


Yakışıklı oyuncu Bürsin konuşması sırasında şunları kaydetti:
"Açıkçası geri dönüşümcüyüm baya her şey. Elektrikli araba kullanıyorum. Biliyorum orada baya şey durumu var, pillere sonra ne olacak? Güzel çalışmaları var. O yüzden elektrikli araba kullanıyorum. Başka çok alışveriş yapmıyorum böyle giyim kuşam. Eskileri kullanıyorum."
Suyu az tükettiğini ve hiç duş almadığını söyleyerek herkesi şaşırtan Kerem Bürsin, "Şaka yapıyorum. Duş alıyorum ama az tüketiyorum." diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin