Ceyda Düvenci yeni dizisini anlattı!

Ceyda Düvenci yeni dizisini anlattı!

resim yok
12 Kasım 2014 - 16:36
Röportaj

Düvenci ile keyifli bir sohbet...

 

''Keşkelerim yok, iyikilerim çok!''

Ceyda Düvenci: ''Önümde uzun bir yol var. Her yaş bir şey katıyor, fazlalıkları atarak gidiyorum. Çok büyük talihsizlikler geldi başıma ama yılmadım, güçlendim''


Kendisiyle barışık, hayata aşkla bakıyor, keyifli yaş alıyor...

Ceyda Düvenci, yeni dizisi 'Aşkın Kanunu'nu ve kendi değişimini Cadde'ye anlattı.

Gözlerinizin içi parlıyor. Bunun sebebi yeni işin heyecanı mı?

Yeni iş tabii ki çok büyük heyecan. Onun dışında, hayatımda her şeyin yolunda olduğu, güzel zamanlardan birini yaşıyorum. Bir de uzun zamandır tek başınalığın keyfini çıkarıyorum. Dostlarımla zaman geçiriyorum, spor yapıyorum, evladım kollarımın altında, koşarak gittiğim bir setim var... Dolayısıyla başka bir şeye ihtiyacım yok.

Son zamanlarda herkes daha bir güzelleştiğinizi söylüyor. Sırrı bu mu peki?

Annem sağolsun, biraz genlerle alakalı sanırım. Ama işin özü; mutlu olmaya çalışıyorum, duygularımı geldiği gibi yaşıyorum ve keyifli yaş alıyorum.

''Bir kadının en güzel yaşı 30'larında başlar'' derler...

Ben her yaşımla barışığım. Her yaş bir şey katıyor, fazlalıkları atarak gidiyorum. Manga karikatürü gibi görüyorum kendimi. Önümde upuzun bir yol var, denizli bir yere doğru gidiyor. Etrafım çok kalabalık ama yürüdükçe bazıları kayboluyor. Kucağımda Melisa... Bana sorarsan, şu anki yolculuğum böyle ışıklı.

Masal gibi anlattınız...

Çiz desen, bunu çizerim. Yalanım, yanlışım yok. Düz bir tipimdir. Ve hiçbir şeyden yorulmam. Çok büyük talihsizlikler geldi başıma ama yılmadım, güçlendirdi beni. Hep şükür ederim. Keşkelerim yok, iyi kilerim çok; sonu kötü bitse bile...[reklam]

Yolunuza bir hayat arkadaşı dahil etmek ister misiniz?

Hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir, o yüzden büyük konuşmayı bıraktım. Ben çok duygusal ve hayatını aşk üzerine kurmuş bir kadınım. Bunu kadın-erkek ilişkisine yoruyorlar ama öyle değil. Mesnevi okuya okuya, aşkın içime işlemesiyle ilgili...Tabii ki aşkı layığıyla taşıyabilecek bir adam, her kadının ihtiyacıdır. Ben de gözlerine bakıp anlaşabileceğim, sırtımı yaslayabileceğim birini isterim.

 

MELiSA MUTLU BÜYÜYOR

Kızınız Melisa'nın oyunculuğa ilgisi var mı?

Çok erken daha. Benim de öyle yaptırımlarım olamaz. Sadece çok mutlu olsun istiyorum.

Tek başına çocuk büyütmek zor mu?

Tek başıma büyütmüyorum, kızımın babası var, şimdi bile yazışıyoruz. Engin (Akgün) her konuda destek olan, çok iyi bir baba. Dolayısıyla hiç öyle bir eksiklik hissetmiyor, mutlu büyüyor Melisa.

 

AŞIK OLUNCA MANTIK GiDiYOR

'Aşkın Kanunu'nda canlandırdığınız 'İpek' nasıl biri?

İpek, İzmirli akademi mezunu bir polis. Çetin'le 16 yıllık evliler. O kadar aşık ki Çetin'e; kayınpederi ve kayınvalidesiyle yaşamayı kabul etmiş. İpek'i çok ilginç buluyorum; benden farklı. Gitmeyi hayal ediyor ama 16 sene geçmiş... Beni hayatta 16 sene tutamazsın. Çetin ''Para biriktirelim'' diyor, o da bekliyor. Ben olsam ''Hadi gidiyoruz, krediye gireriz'' derdim. Ama o da bir yerden sonra ''Boşanalım, ben yapamıyorum'' diyor.

Siz aşkı nasıl yaşarsınız?

Bende de aşık olunca matematik, mantık devreye girmiyor. Bir de ben çok dürüst, sakınarak, özenerek yaşadığım için karşımdakini de öyle zannediyorum bir süre. Oralarda göz kör ama sonra bulutlar kalkıyor... Yara almaya başladığımda, mantık devreye giriyor.

 

ZOR BiR MESLEĞİMiZ VAR

Polislik nasıl gidiyor? Yeni rolünüzü sevdiniz mi?

Ben bugüne kadar mimar, ev kadını, reklamcı gibi hep kendi kabuğunda karakterler oynadım. Şimdi bu çatışmalar enteresan geliyor, alışamadım.

Sete adapte olabildiniz mi peki?

Tanıdığım, arkadaşım   olan isimler de var, yeni tanıdıklarım da... Ama öyle sevdik ki birbirimizi, ayrılamıyoruz. Mustafa (Üstündağ), ''Ben kendimi bu kadar bırakamazdım, sayende oldu'' diyor. Gerçekten de çok iyi anlaştık. Ama o kadar zor bir mesleğimiz var ki... Yeni tanıştık ama 16 yıllık evli bir çifti, aşığı oynayacağız! Ama biz yaptık, oldu.

Birlikte rol alacağınız isimler önemlidir herhalde bu yüzden.

Herkes insan seçmiyorum der ama seçer aslında. Rol arkadaşını seçiyor oyuncu, ben artık o yalanı söylemeyeceğim.

 

 

CEYDA DÜVENCİ'NİN BU YÖNÜNÜ HİÇ DUYMADINIZ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin