Chloe Loughnan'tan Serdar Ortaç hakkında inanılmaz açıklamalar!

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, çok şaşırtıcı açıklamalarda bulundu... Chloe Loughnan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Serdar Ortaç ile neden boşandılar?

Pınar Alçiçek
29 Ağustos 2023 - 10:24
Magazin

Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandığı 8 yıllık eşi Chloe Loughnan hakkında; 'Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere' diyen Ortaç, 'Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar' açıklamasını yapmıştı.

CEVAP GELDİ!

23-08/29/640xauto.jpg

Esin Övet ve Timuçin Güner’in ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk olan Chloe Loughnan, Ortaç hakkında çok çarpıcı itiraflarda bulundu...

"TAKILARIMI SATIP KUMAR OYNADI!"

Serdar Ortaç'tan boşanmamak için terapiye gittiğini açıklayan manken; "Hiç kimsenin evine haciz koymamıştım ben para alamıyorum eski kocamdan nafaka diye bir şey yok. Kıyafetlerimi bile almadım. Kıyafetlerimi insanlara vermiş." dedi. 

Eski eşinin avukatıyla anlaşarak nafakasız boşandığını söyledi isim, "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Kalkıyordum evde olmuyordu." diyerek kendisinin takılarını satarak kumara yatırdığını söyledi.

Artık mutlu ve çocuklu bir hayat yaşamak istediğini söyleyen Chloe, Serdar Ortaç'tan nafaka değil, kendisinden ev, araba bile istemediğini hatta evden çıkarken kıyafetlerini dahi alamadığını iddia etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin