'Cırcır Böcekleri İtler ve Biz' sahnelenmeye devam ediyor

Başarılı oyuncular Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın kurduğu Art 12’nin ilk projesi olan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyununa izleyicilerden yoğun ilgi devam ediyor. Ekip Şubat ayında da hem İstanbul hem de farklı şehirlerde tiyatroseverlerle buluşacak.

Berfin Sengil
26 Ocak 2024 - 10:11
Viral

Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyunu tiyatroseverlerin ilgisini kazanmaya devam ediyor. Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman ikilisine sahnede Burak Sarımola ve Ayşe Lebriz Berkem eşlik ediyor.

Mert Öner’in yönetmenliğinde Sam Shepard’ın ‘True West’ oyununa günümüzden bakan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ isimli tek perdelik oyun Şubat ayında da izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

Prömiyerini yaptığı günden bu yana beğenileri toplayan oyun 8 Şubat’ta İzmir Bostanlı Suat Taşer sahnesinde, 10 Şubat’ta Fişekhane’de (matine suare), 23 Şubat’ta Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde ve 25 Şubat’ta da Zorlu PSM’de sahnelenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin