'Çok Aşk' Netflix'te zirvede!

Komedyen Hasan Can Kaya’nın “Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal” diyerek özetlediği, Muzaffer Yıldırım yapımcılığında hayata geçen Çok Aşk, Netflix’te gösterilmeye başladığı andan itibaren zirvede yerini aldı. İzlenme listesinde ilk sırayı alan film, seyircilerin favorisi olmaya devam ediyor.

Berfin Sengil
06 Nisan 2024 - 11:36
Viral

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Çok Aşk filmi, büyük ses getiren sinema gösterimlerinin ardından popüler dijital yayın platformu Netflix’in izleyicisiyle buluştu.

Yayınlandığı ilk andan itibaren haftanın en çok seyredilen filmleri arasında birinci olan Çok Aşk, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Korsan film satıcısı Coşkun’un bir yandan aşkı Ayla’nın, diğer yandan sinema tutkusunun peşinden koştuğu akıcı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan filmin oyuncu kadrosunda Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel yer alıyor.

NuLook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında hayata geçen, izleyenlere sıcacık bir hikayeyi, kahkaha ile sunan Çok Aşk, Netflix’te gösterilmeye devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin