Çok Güzel Hareketler Şubat ayında Kanal D ekranlarında olacak!

Ekranların sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2 Şubat ayında Kanal D'de izleyici karşısında olacak...

Nurşah
29 Ocak 2019 - 11:37
Gündem

Geçtiğimiz senelerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler programı uzun bir süre aradan sonra yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

19-01/29/ok-guzel-hareketler-2-kusak.jpg

Çok Güzel Hareketler 2 ne zaman başlayacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının yeniden ekranlarda olacağı söylentileri en sonunda gerçeklik kazandı... Büyük bir merak ve heyecanla beklenen Çok Güzel Hareketler 2. kuşak programının yayın tarihi belli oldu!

 

Geçtiğimiz senelerde ekranlara veda eden program 10 Şubat Pazar akşamı eğlence dolu yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısında olacak... 6 binden fazla oyuncunun başvurusu ile oluşturulan Çok Güzel Hareketler 2. kuşak oyuncuları kendi yazdıkları skeçlerle izleyici karşısına çıkacak ve izleyenlere eğlence dolu dakikalar yaşatacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin