Cuckoo dizisine bir Hollywood yıldızı daha katıldı: Andie MacDowell

Andie MacDowell, BBC'nin sevilen komedisi Cuckoo dizisine katıldı.

Volkan Küçükel
18 Ocak 2018 - 18:38
Gündem

2012'den bu yana BBC ekranlarında olan, 2016'dan itibaren Netflix platformuna da giren komedi dizisi "Cuckoo"nun oyuncu kadrosuna Groundhog Day ve Four Weddings and a Funeral filmlerinin yıldızı Andie MacDowell dahil oldu.

Roughcut Television yapımcılığındaki diziye böylelikle Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) ve Taylor Lautner'ın (Twilight) ardından bir başka Hollywood yıldızı daha katılmış oldu.

MACDOWELL'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Cedar Cove'un ardından son olarak John Lithgow'lu NBC komedisi Trial and Error'da konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan MacDowell dizinin hikayesine Ivy karakteriyle dahil olacak. Oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında şimdilik detaylı bir bilgiye ulaşılabilmiş değil.

18-01/18/andie-macdowell.jpg

4. ve 5. sezon onaylarını peşin alan Cuckoo'nun oyuncu kadrosunda ayrıca İngiliz yıldızlar Greg Davies, Friends'te Emily'i canlandıran Helen Baxendale ve Tyger Drew-Honey (Outnumbered) gibi isimler yer alıyor.

"CUCKOO" KONUSU

Robin French ve Kieron Quirke ikilisince yaratılan Cuckoo'nun hikayesi; kızlarıyla gurur duyan Ken ve Lorna çiftinin, kızları Rachel'ın Amerikalı bir hippiyle evlenmesi sonrası değişen yaşamlarına odaklanıyor. Thompson ailesi, Amerikalı yeni damatları Cuckoo'nun varlığına alışmaya çalışırken, kendisine Spiritüel Ninja diyen Cuckoo ise eve yerleşmiştir bile!

18-01/18/cockoo-dizi.jpg

Yakın dönemde Greg Pritikin'in yinetmenliğini üstlendiği, Chevy Chase ve Richard Dreyfuss'un rol aldığı Netflix komedi filmi The Last Laugh'ta Doris Montgomery karakteriyle karşımıza çıkacak 60 yaşındaki Andie MacDowell ayrıca Mary Alice Monroe'nun ilişki temalı romanından uyarlanan ve Minka Kelly'nin rol aldığı çekimleri tamamlanan Hallmark filmi The Beach House'ta oyuncu ve yürütücü yapımcı olarak yer alıyor.

Cuckoo'nun 4. sezon çekimlerine yakın bir zamanda başlanması bekleniyor.

"Cuckoo" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin