Çukur'un Arık Böke'si Barış Arduç, yeni dizisi Kulüp hakkında konuştu!

Barış Arduç yeni dizisi Kulüp hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
28 Aralık 2020 - 16:47
Gündem

En son Çukur dizisinde Koçovalı ailesinin düşmanı olan Erdenet ailesinden Arık Böke karakterini canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç, Kulüp dizisi ile setlere yeniden dönmeye hazırlanıyor. Levent’te cipinin içinde görüntülenen Arduç, aracından inmeden önce kurallara uydu ve maskesini taktı. Daha sonra da magazincilere açıklama yaptı.

20-12/28/burak-ardulc.jpg

Geçen yaz Çeşme tatilinde 6 yıllık sevgilisi Gupse Özay’la nikah masasına oturan ve mutlu evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Arduç’un parmağındaki alyans dikkat çekerken, yeni dizisi hakkındaki soruları da yanıtladı. Ünlü oyuncu peş peşe yeni dizisi için toplantılar yapacağını söyledi. Dünyaca ünlü bir dijital platform için çekilecek kod adı “Kulüp” olan yeni dizisinde Gökçe Bahadır ve Fırat Tanış’la kamera karşısına geçecek olan Arduç, gizlilik sözleşmesi imzaladığı için projeyle ilgili ser verip sır vermedi. Bir taksiciyi canlandıracağı bilinen oyuncu, katıldığı etkinliğin ardından mekandan ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin