Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ kimdir?

Show Tv ekranlarının sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur, heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Çukur dizisindeki Ayşe kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 13:54
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının sevilen ve en çok izlenen fenomen dizisi Çukur, heyecan dolu bölümlerle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Çukur Ayşe kimdir? Gerçek adı nedir?

18-11/09/ukur-ayse-irem-altug.jpg

Çukur Ayşe kimdir?

18-11/09/ukurrrr.png

Ayşe, Koçovalılardan İdris babanın oğlu olan Selim Koçovalı'nın eşidir. Koçovalı ailesinin hırslı ve kurnaz gelinleri olan Ayşe, Karaca'nın da annesidir. Sultan Koçovalı'nın kurallarına uyuyor gibi görünse de gözü onun yerindedir. Eşi Selim'in Çukur'un yeni babası olmasını kendisi de Çukur'un annesi olmayı hedefler. Evdeki diğer kadınlar ondan çok hoşlanmazlar ama tehlikeli biri olduğu için ona bulaşmazlar.

Çukur dizisinde Ayşe karakterini İrem Altuğ canlandırmaktadır. 

İrem Altuğ kimdir?

18-11/09/ukur-ayse-1541761477.jpg

İlkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans onun ismini en üst sıralara kaydetti. Ve çocukluk dönemi boyunca 40'a yakın reklam filminde oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü terk edip yurtdışında oyunculuk okumaya karar verdi. San Francisco State University'de yine aynı bölümü bitirdi. Amerikada kaldığı 5 sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmlerde rol aldı. Sonra Türkiye'ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı. Her daim yüzünde bir kamera olan genç sanatçı şimdilerde Çukur dizisinde Ayşe karakterini oynuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin