Dallas'ın Dusty'si Jared Martin hayatını kaybetti!

Orijinal Dallas dizisindeki yakışıklı kovboy Steven "Dusty" Farlow karakteriyle tanınan aktör Jared Martin hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
27 Mayıs 2017 - 14:45
Gündem

Orijinal Dallas dizisindeki yakışıklı kovboy Steven "Dusty" Farlow karakteriyle tanınan aktör Jared Martin hayatını kaybetti.

DALLAS'TAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI

75 yaşındaki oyuncunun pankreas kanseri nedeniyle hafta içinde Philadelphia'daki evinde hayata gözlerini yumduğu belirtildi.

Jared Martin'in ölümü oğlu Christian Martin tarafından sosyal medya hesabından yapılan duyuruyla teyit edildi.

MARTIN'İN KARİYERİ

Martin özellikle 1960'lı yıllardan 80'li yıllara kadar Dan August (Julian Rush), Night Gallery, Medical Center (Jason), The Fantastic Journey (Varian), The Six Million Dollar Man (Torg), How the West Was Won (Frank Grayson) ve War of the Worlds (Harrison Blackwood) gibi çeşitli dizilerde rol almış bir isimdi.

17-05/27/dallas.jpg

Ancak oyuncunun en çok ses getiren ve dikkat çekmesini sağlayan rolü Dallas'taki Dusty karakteriydi.

Aktör, Dallas'ta J.R. ve Sue Ellen Ewing (Larry Hagman, Linda Gray) arasındaki bitmek bilmeyen sorunların bir parçası haline gelen baştan çıkarıcı Dusty karakterini 1979-1991 seneleri arasında canlandırdı. Ülkemizde de gösterilen Dallas'ta oyuncunun karakterine Köksal Ergür ses veriyordu.

17-05/27/dusty.jpg

Manhattan, New York doğumlu oyuncu kariyerinde ayrıca 1973 yapımı Westworld ve Pia Zadora ile birlikte kamera karşısına geçtiği 1983 yapımı The Lonely Lady gibi filmlerde de boy gösterdi.

Martin'in Dallas'taki rol arkadaşı Linda Gray bu üzücü gelişmenin ardından sosyal medya hesabından aktörü anmayı ihmal etmedi.

17-05/27/linda-gray-twitter.png

Dallas - Dusty:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin