Dark Matter iptal edildi!

Dark Matter iptal edildi! Killjoys dizisine iki sezonluk onay çıkartan Syfy, Dark Matter için elini cebine sokmadı. Üç sezondur ekranlarda olan bilim-kurgu türündeki dizi için yolun sonuna gelindi!

Killjoys dizisine iki sezonluk onay çıkartan Syfy, "Dark Matter" için elini cebine sokmadı. Üç sezondur ekranlarda olan bilim-kurgu türündeki dizi için yolun sonuna gelindi!

DARK MATTER 4. SEZON OLMAYACAK!

Paul Mullie ile birlikte dizinin ortak yaratıcılığını üstlenen Joseph Mallozzi'nin teyit ettiği gelişmeye göre yayıncı kanal Syfy, Dark Matter'ı üç sezon ve 39 bölümün ardından iptal etti. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

Mallozzi ve Mullie'nin aynı adlı çizgi romanına dayanarak ekranlara uyarlanan Dark Matter, 25 Ağustos'ta "Nowhere To Go" isimli bölümle üçüncü sezon finalini gerçekleştirmişti. Böylelikle bu bölüm aynı zamanda dizi finali olarak kayıtlara geçmiş oldu.

17-09/02/dark-matter-dizi.jpg

Jay Firestone, Mallozzi ve Paul Mullie'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin iptali konusunda Mallozzi şu ifadeleri kullandı:

"Büyük bir üzüntüyle haberi teyit ediyorum. Syfy, üç sezon sonunda Dark Matter'ı iptal etti. İnanılmaz derecede hayal kırıklığına uğramış olduğumu söylemek duygularımı ifade etmek için yetersiz kalır."

"DARK MATTER" KONUSU

Terkedilmiş gizemli bir uzay aracında gözlerini açan ancak oraya nasıl getirildikleri ya da kim oldukları hakkında fikri bulunmayan hafızasını kaybetmiş bir grubun intikam, ihanet ve gizli sırları ile birlikte hayatta kalmak için beraber çalışmak zorunda kalmaları üzerine odaklanan hikayeye sahip Dark Matter'ın oyuncu kadrosunda Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross ve Zoie Palmer gibi isimler rol alıyordu.

17-09/02/dark-matter-syfy.jpg

SYFY KANALININ KALAN DİZİLERİ

Dark Matter'ın iptal kararının ardından Syfy bünyesindeki güncel dizilerin listesi şöyle oluştu: Killjoys, The Expanse, 12 Monkeys, Z Nation, Wynonna Earp, Van Helsing, Channel Zero, Blood Drive.

Yeni yayın döneminde izleyicilerin karşısına çıkacak Happy!, Superstition ve Ghost Wars gibi dizilerin dışında 2018 senesi için hazırlanan Krypton ise kanalın yeni dizileri olarak görücüye çıkmayı bekliyor.

"Dark Matter" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin