Darmaduman'ın Derin ve Kerem'i fan sorularını yanıtladı!

Darmaduman’ın başrol oyuncularından Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan, dizinin hayranlarından gelen soruları cevapladı.

Volkan Usta
02 Aralık 2022 - 19:15
Viral

Ay Yapım imzalı sevilen FOX dizisi Darmaduman’ın başrol oyuncularından Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan, dizinin hayranlarından gelen soruları cevapladı.

MERT YAZICIOĞLU: MODUMU NEYİN DEĞİŞTİRDİĞİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIRIM

Oyuncular, her cumartesi yeni bölümüyle ekrana gelen dizi ve kendi hayatlarına dair sorulara cevap verdi.

“Kardeşim, ailem, dürüstlük”

Darmaduman dizisinde canlandırdığı Kerem karakterini üç kelime ile tanımlaması istenen Mert Yazıcıoğlu, “kardeşim, ailem ve dürüstlük” kelimelerini seçti. Modu düştüğünde ise motosiklete bindiğini ya da oyun oynadığını söyleyen başarılı oyuncu, modunu düşüren şeyi çözmeye çalıştığını ama çözemezse öylece bıraktığını da sözlerine ekledi.

HAFSANUR SANCAKTUTAN: DUYGULARIMI GİZLEMEKTE ÇOK BAŞARILIYIM

“İlk görüşte aşka inanmam”

Dizide Derin karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan “İlk görüşte aşka inanır mısınız?” sorusunu “İnsanlar birbirlerini tanıdıkça severler. Bu yüzden ilk görüşte aşka inanmıyorum” şeklinde yanıtladı. Arkadaşlarının kendisini “inatçı” olarak tanımladığını söyleyen Sancaktutan, duygularını gizlemekte canlandırdığı Derin karakterinden bile daha başarılı olduğunu belirtti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin