DC Comics karakteri Naomi'nin süper kahraman dizisi geliyor!

DC Comics karakterlerinden Naomi merkezli yeni dizinin adresi The CW! Naomi nasıl bir dizi olacak? Konusu ne?

DC Comics karakterlerinden Naomi merkezli yeni dizinin ilk adımları atıldı!

THE CW KANALINDAN BİR SÜPER KAHRAMAN DİZİSİ DAHA: "NAOMI"

The CW kanalı için hazırlanan, genç bir süper kahramanın hikayesine odaklanacak projenin arkasında DC'nin New Gods film uyarlamasını yönetmeye hazırlanan Ava DuVernay ile Arrow yazar ve yürütücü yapımcısı Jill Blakenship ikilisi bulunuyor.

İki isim "Naomi" dizi projesinin yazar ve yürütücü yapımcılığını üstlenmekteler.

21-01/05/naomi-dc-comics.jpg

NAOMI DİZİSİNİN KONUSU

Peki Naomi dizisinde izleyici nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikaye özetle genç bir kızın yaşadığı kuzeybatıdaki küçük kasabasından çoklu evrenin doruklarına yaptığı yolculuğu konu ediniyor.

Doğaüstü bir olayın yaşadığı yeri sarmasının ardından Naomi, kökenlerini ortaya çıkarmaya koyulur. Bu serüvende keşfettikleri, kahramanlarımız hakkında inandığımız her şeye meydan okuyacaktır.

Dizi; Brian Michael Bendis ve David F.Walker tarafından yazılıp Jamal Campbell tarafından resmedilen ve 2019 yılında yayımlanan çizgi roman serisinden ilham alıyor.

21-01/05/ava-duvernay-naomi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

DuVernay'in Array Filmworks'u ve Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Array Filmworks'ten Sarah Bremner ve Paul Garnes da bulunuyor.

The CW kanalı ayrıca Joëlle Jones tarafından yaratılan DC karakterlerini merkezine alan Wonder Girl dizi projesinin geliştirme çalışmalarını Queen of the South yürütücü yapımcısı/ortak showrunnerı Dailyn Rodriguez ve Greg Berlanti liderliğinde hazırlarken; Black Lightning spinoffu Painkiller'ı da hazırlamaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin