Defne Samyeli o soruya yanıt verdi

Oyuncu ve manken Defne Samyeli, Umut Evirgen ile Alina Boz'un evliliğiyle ilgili konuştu. Çifti tebrik edip etmediği sorulan Samyeli, "Zamanım olmadı, tebrik edemedim. Sizlerin aracılığıyla tebrik edeyim şimdi" dedi.

Berfin Sengil
20 Aralık 2023 - 10:49
Magazin

İşletmeci Umut Evirgen ile Alina Boz'un ani evliliği magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen'in ilişkisinin bitmesine neden olarak gösterilen Defne Samyeli'ye de çiftin evliliği soruldu.

Geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde karşılaşılan Defne Samyeli'ye çiftin evliliğini tebrik edip etmediği soruldu.

Zamanım Olmadı

Basın mensuplarının, "Umut Evirgen ile Alina Boz evlendi. Küs müsünüz? Tebrik ettiniz mi" sorusuna Samyeli şöyle cevap verdi:

"Neden küs olayım, tabii ki küs değilim. Zamanım olmadı, tebrik edemedim. Sizlerin aracılığıyla tebrik edeyim şimdi. Alina hanımı da tanırım, çok severim. Bir ömür mutluluklar."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin